zübeyde gençlik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
zübeyde gençlik

zübeyde gençlik

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sen beni benim seni sevdigim kadar sev

YazarMesaj
by_admin
Admin
by_admin

Sen beni benim seni sevdigim kadar sev Empty
MesajKonu: Sen beni benim seni sevdigim kadar sev   Sen beni benim seni sevdigim kadar sev Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 6:11 pm

Sen beni benim seni sevdigim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni sevdigim kadar sevdigini bileyim.

Hayallere dalip gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirsey isteyemem ben Çünkü birtek istedigim sensin benim.

Sevmiyorum su saatin sesini,akmasin dursun zaman.herseyin bir öncesi ve sonrasi vardir derler ya; YALAN. senden önce vardim belki ama askim senden sonra olmayacagim inan.

Ask kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düsünmektir.Ve ask öyledirki nerde imkansiz varsa onu seçer.

Gecenin karanliginda, günesin isiginda, Suyun damlasinda, selin coskusunda Kimi yanimdasin kimi rüyamda Ama hep aklimdasin sakin unutma...
http://www.gazi-zgp.tr.gg

Sen beni benim seni sevdigim kadar sev
1 sayfadaki 1 sayfası